Over ons

Baron is no-nonsense


Baron is no-nonsense, even enthousiast als 26 jaar geleden en gaat niet snel een uitdaging uit de weg! Het doel is om opdrachtgevers een lagere kostprijs te bieden waarbij het motto blijft ‘Wie betaalt die bepaalt!’.

Baron Dienstverlening is in 1997 gestart door Bart van Rijn en Ronald Breen onder de naam Baron Groot Groen VOF. Al snel groeide Baron door naar een bedrijf met circa 45 medewerkers waarbij de nadruk kwam te liggen op het uitvoeren van ondersteunende diensten in de bouw-, groen- en schoonmaaksector zodat bedrijven eigen vakmensen maximaal kunnen inzetten. Baron neemt het 'eenvoudige handwerk' voor zijn rekening zodat de 'dure vakman' kan doen waar hij/zij goed in is. Onze chique bedrijfsnaam doen wij eer aan door hard te werken want arbeidt adelt.

De werkzaamheden van Baron bestaan voornamelijk uit transport van bouwmateriaal van vrachtwagen naar gewenste verdieping, monteren en demonteren van kantoorwandsystemen, aanbrengen van geluidsisolatie in kantoren, bouwopleveringsschoonmaak, interieurverzorging van kantoren en vakantiehuizen. Omdat Baron veel kennis heeft van groenbeheer is dat altijd een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden gebleven.

Adriaan den Engelsman en Daan van Gilse versterken als administrateur resp. planner personeel en materieel het leidinggevende team.

Wij zoeken altijd talent


Heb jij in je wat we zoeken? Mooi! Stuur ons een bericht en misschien sta jij hier straks wel tussen!